ציסטה וכאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/10/2016 | 21:24 | מאת: ניני

שלום רב אני סובלת כשבוע מכאבים בבטן התחתונה, כאבים דמויי כאבי מחזור חלשים אך מאוד טורדניים, והפרשות מימיות ללא ריח. הלכתי היום בחירום לגניקולוג שלי והוא בדק ואמר לי שכנראה יש לי סוג של ציסטה ברחם ושוהא גילה את זה "על הדרך". הוא סבור שמה שאני מרגישה זה כאבים בגלל פטריה ונתן לי כדור טריקאן להעביר את זה. בנוסף הוא שלח אותי לבדיקת אולטרה סאונד יסודית בבית החולים על מנת לבדוק את הציסטה. אבל לא נשמע לי הגיוני שאני מייצרת הרבה הפרשות מימיות וחשה כאבים כאלה רק בגלל פטריה אני די משוכנעת שזה קשור לציסטה, למרות מה שהרופא אומר. היום אני חושבת לעצמי כמה זמן יעבור עד שיטפלו בזה כי הכאבים שלי רק מתגברים ונהיים יותר תכופים. זה קצת מלחיץ אותי. הוא כתב בהפניה "מרקרים שחלתיים והפניה להדמיה ביחידה". מה זה אומר?

לא אוכל לסייע ללא בדיקתך השילוב של תלונות או וממצא ציסטי אכן מחייב בירור בהקדם אשמח לראותך ולסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה