לפרוסקופיה בזמן וסת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/10/2016 | 00:53 | מאת: סאפ

ד"ר שלום רב, ביצעתי לפני כשבוע ניתוח לפרוסקופי להוצאת 2 ציסטות בשחלה, ומעבר דופלר כחול לבחינת חסימה בחצוצרות. הניתוח בוצע ביום הראשון לוסת. הניתוח עבר בשלום והבדיקה יצאה תקינה. 1. עדיין יש דימום קל בצבע ורוד, על אף שבדרך כלל הדימום נפסק תוך 5 ימים. האם יש ממה לדאוג? 2 . לאחר הניתוח אמרתי לרופא המנתח שאני במחזור, והוא אמר שהוא לא שם לב לכך. האם זה מראה על חוסר מקצועיות? 3. אם המנתח אמר שהניתוח הצליח, זה אומר שהשחלה תקינה ולא נפגעה במהלך הניתוח? ואם לא איך ניתן לדעת אם היא תקינה? אשמח למענה, תודה רבה

מוטב לפנות לרופאך המכיר את כלל הפרטים מה נעשה במהלך הניתוח וכ לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל המידע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה