כאבים ממושכים לא מזוהים.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/09/2016 | 14:33 | מאת: מיקי

לרופא היקר שלום רב !! בעייתי היא כבר נסחבת מעל 10 שנים ללא פתרון.סובלת מכאבי בטן קשים אשר מגיעים בהתקפים. בקולונסקופייה ראו "קרוהן" בצורה קלה.ומאז כל הטיפול התרכז בקרוהן ובגלל הכאבים מזריקה "הומירה, שזה תותחים ועדיין אין הקלה משמעותית.ואילו אני כל הזמן צועקת שאין לי קרוהן וזה נופל על אוזניים ערלות.( ב.דם תקינות אין ולא היו אף פעם שילשולים סיארפי תמיד תקין סיטי מעולה...) לפני יומיים בייאושי כי רב הגעתי לרופאת נשים והיא העלתה סברה שאולי יש לי הדבקויות (אחרי ניתוח גניקולוגי). שאלתי אייך אפשר לדעת שזאת אולי הסיבה לאב ואייך ומה עושים עכשיו. ובכלל האם נראה לך שכיוון המחשבה הוא נכון. תודה מראש.ושנה טובה

שלום לך ללא ספק יש מקום להערכה חוזרת, יש להכיר אל כלל עברך המיילדותי והגינקולוגי, כלל תלונותייך וכמובן הממצאים בבדיקה יחד הערכה חוזרת של בדיקת אולטrאסאונד יש להכר את תלונותייך היטב ולכן כדאי להכין רשימה מראש אשמח כמובן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה