כריתת שחלות בגלל ציסטה פרסיסטנטית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/09/2016 | 10:17 | מאת: ורד

דוקטור שלום, אני בת 52, מועמדת לכריתת שחלות בגלל ציסטה פרסיסטנטית. רציתי לדעת אם מבצעים את הניתוח בזמן מחזור. החודש קיבלתי וסת בהפרש של שבועיים.

שלום לך ניתן לבצע ניתוח זה בכל שלב במהלך המחזור כמובן שבאם ניתן יש להמנע מביצוע הניתוח בימי הווסת לשם נוחיותך אין מניעה רפואית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה