קשר בין אנדומטריוזיס למחלות אחרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/09/2016 | 21:06 | מאת: אפרת

היי דויד, האם ידוע לך על קשר כלשהו בין מחלת האנדומטריוזיס לסרטן של רירית הרחם\שחלות\מעי הגס? במשפחתי התגלתה נשאות של מוטציה גנטית בגן MSH6 וישנם מקרים רבים יחסית של סרטן במעיים ובכליות. האם יכול להיות שלאנדו' שלי יש קשר למוטציה הזו?

אני מקווה שבקרוב נעלה לאתר מאמר המסכם נושא זה מדוסר בנושא מורכב שאין בו מספיק מידע אלא רק לגבי נושא השחלה לא אוכל להתייחס במסגרת זו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה