דימום לאחר בדיקת רופא נשים במרפאת אנדמיטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/08/2016 | 08:53 | מאת: etty

לפני כשבוע נבדקתי ע"י רופא בדיקה ואגינאלית. בבדיקה נמצא כי הרחם והשחלות דבוקים קדימה לדופן הבטן עקב הידבקויות קשות, יש לציין כי בעבר נותחתי בעקבות אנדמיטריומות וכעת הפסקתי נטילת גלולות לדיכוי המחלה. בעקבות הבדיקה התחלתי לחוש כאבי בטן ומהבוקר שלמחרת אני מדממת וסובלת מהתכווצויות וכאבי בטן כבר 5 ימים. (הוסת האחרונה היתה ב29/7)בבדיקת רופא נשים בשישי האחרון לא ראו דימום טרי או ישן ברחם. מה המקור האפשרי לתופעה? אני ממש בלחץ.

זוהי תופעה מוכרת, אין סיבה לדאגה מומלץ עם זאת לפנות למרפאת אנדומטריוזי, מומחה לאנדומטריוזיס לשם הערכה מקפת, כולל דוחות הניתוח הקודמים אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה