דחוף!!! מירנה או לוקרין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/08/2016 | 21:03 | מאת: מיה

שלום רשמתי לך על האדנומיוזיס שיש לי ורחם מאד גדול, אני בת 43 ולא ילדתי. המחזור הנוכחי היה קשה מנשוא, יש כאן גם שילוב של בעיה בשלד (בלט דיסק) שהכאב מוחמר במחזור. חודש הבא לא אוכל לשאת את הכאב ויש לי התלבטות בין לוקרין למירנה. לוקרין ניסית לפני 6 שנים (אתה רשמת לי) והיה סביר..בגלל הגלי חום והחרדות/דיכאון אבל זה לא מה שמטריד אותי. איזה טיפול כדאי? מירנה (שאולי תעזור בהפסקת הכאב) או לוקרין שיפסיק את המחזור? תודה רבה על התגובות

אני מצעי שתפני להערכה ובדיקה לפני החלטה על טיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה