MRI אגן תקין-ייתכן אנדומטריוזיס למרות זאת?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/07/2016 | 20:33 | מאת: יובל

היי, עברתי MRI אגן שיצא תקין( ציינו שהרחם הוא במנח אחורי והודגמה כמות קטנה של נוזל בדוגלס, ממצאים שהבנתי שהם לא משמעותיים או מרמזים על משהו). האם עדיין ייתכן אנדומטריזיס? (בתולה לכן לא ניתן לבצע us וגינאלי). סובלת מאוד מכאבים אך כל הבדיקות חוזרות תקינות... תודה מראש..

בדיקת MRI אינה שוללת הימצאות נגעי אנדומטריוזיס שטחיים מומלץ לפנות למרפאה המתמחת בטיפול באנדומטריוזיס ולהתחיל טיפול

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה