שלום ד"ר סוריאנו.- שאלה בעניין אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/07/2016 | 01:19 | מאת: אני

אני בת 27 מאובחנת באנדומטריוזיס מזה כ-3 שנים. בזמן הזה עבאתי שני לפרסקופיות-טיפוליות אמנם בלפסקופיה האחרונה נשארו נגעים על המעים ( לא טופלו) אבל- אני עדיין סובלת ומאד. מכאבי בטן ואגן וכאבים עם הקרנה לרגל מהבטן לישבן ולאורך כל הרגל. ודקירות ברקטום אני חיה על נרות וולטרן. וסובלת. אני כבר לא יודעת מה לעשות. כרגע -אני מטופלת בגלולות. האם עליי לפנות לניתוח שלישי?-אני חוששת שהנגע על המעיים יגדל 2. האם זה קשור לפגיעה בעצבים ? אודה למענה.

שלום לך אשמח לראותך ולסייע אנא הגעי עם דוחות הניתוח הקודמים לא אוכל לענות ללא היכרות עימך הכרת כלל תלונותייך ובדיקתך האפשרות להמשיך לסבול אינה אפשרות מתאימה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה