דימום קבוע לאחר יחסים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/07/2016 | 23:10 | מאת: נטלי

שלום ד"ר, בשנה האחרונה אובחן אנדומטריוסיס בשחלה והדבקויות למעי. בערך בתקופה זו החלו דימומים בכל פעם לאחר קיום יחסים בלי או עם חדירה.דימום כהה שנמשך מספר ימים לא צלול ועם גושים. האם זו תופעה מוכרת? ניתן לטפל? תודה מראש

שלום לך לא פרטת כיצד אבחנו, מה הן שאר תלונותייך מה היו הממצאים בבדיקה ועוד אנא פני להערכה מקיפה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה