שאלה לגבי ניתוח שאני צרכיה לעבור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/06/2016 | 13:30 | מאת: ליל

שלום לאחר שעשיתי בדיקת אולטראסאונד דופלר שחלתי גילו לי ציסטות עכורות ב-2 השחלות (כנראה אנדומטריוזיס) והידבקויות של 2 השחלות זו לזו וגם של החצוצרה השמאלית לאחת השחלות הומלץ לי לעבור ניתוח לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה, האם זו הדרך היחידה לטפל בבבעיה או שיש עוד טיפול שהוא לא ניתוח? תודה מראש

לא כל מי שאובחנה עם ציסטות וחשד לאנדומטריוזיס צריכה לעבור ניתוח ההחלטה תלוייה בגורמים רבים ומחייבת היכרות עם כלל תלותונייך רצון בפוריות ממצאים בבדיקת אולטראסאונד ועוד אשמח לסייע לאחר היכרות עימך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה