בדיקה מאבחנת בין מיומה או אדנומיוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/06/2016 | 14:39 | מאת: מאיה

שלום נאמר לי אחרי 3 בדיקות אולטרסאונד אגן במשך 3 שנים שיש לי אדנומיוזיס ואין הרבה מה לעשות מבחינה כירורגית. לעומת זאת הייתי אצל רופא מיילד ומנתח, שעשה לי היסטרוסקופיה ואמר שיש לי מיומה וניתן לנתח. על איזו בדיקה כדאי להסתמך?

אמשח לראותך להכר את תלונותץייך את הממצאים בבדיקה ולבצע בדיקת על קול אשר תסייע באבחון הרחם לא אוכל לסייע ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה