האם זה אנדומטריוזיס?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/06/2016 | 10:47 | מאת: יובל

שלום דוקטור, אני סובלת מזה כ4 חודשים מכאבי בטן קשים וחזקים מאוד שלא עברו אפילו לשנייה אחת, גם בשימןש בתרופות מסוג נורופן אקמול אדוויל קלבטן וכו לא הייתה שום הטבה כלל. חשוב לציין כי הכאבים הם באזור הטבור ומתחת לו אך המון פעמים הכאב בבטן התחתונה המרכזית וגם משמאל בנקודות ממש ספציפיות. תמיד היו לי דימומים קשים המחזור ומספר אפיזודות גם שבהן לא יכולתי לתפקד כלל במחזור כולל שלשול/עצירות בזמן המחזור גם, לכן התחלתי עם גלולות לפני 4.5 חודשים בערך אך חוץ מדימום מופחת לא עזרו לתסמינים ולכאבים. עברתי המון בדיקות כגון קןלונוסקופיה גסטרוסקופיה סי טי בטן בפרוטוקול של מעי דק ואף אולטרסאונד וגינלי על יד רופא נשים פרטי שאמר שלא רןאה משהו חריג. אובחנתי עם מעי רגיז אך קראתי באינטרנט על אנדו בזמן האחרון וחלק מהתסמינים מתאימים לי. מה הסיכוי שיכול להיות שזה זה? הבנתי שהכאבים הם תמיד בבטן התחתונה אך לנערות יכולים להיות כאביפ יותר מפושטים באזור הבטן והגב(אני בת 19). יש לי גם הפרשות חומות. איך כחיילת אני אוכל לבוא להיבדק אצלך במרפאה? זה רק באופן פרטי? ואם כן מהו המחיר? אני כבר מיואשת וסובלת המון המון זמן.. תודה רבה מראש, יובל

שלוטםצ לך עלצ פי תלונות אלו יש הכרח בהערכה נוספת נשמח לסייע לך אנא פני למרפאתנו בתל השומר או למרפאתי ונשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה