חשד לאנדומטריוזיס לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/06/2016 | 00:58 | מאת: חיה

היי, לפני ארבעה חודשים כעברתי ניתוח לתיקון ארבעה בקעים בינהם אחד בטבור. לאחר הניתוח הרופא אמר לי כי נמצא בדופן הבטן שלי כמות חריגה וחמורה של הידבקויות,רקמות מתות וצלקות והמליץ לי לפנות לרופאת נשים. אני בת 27 ותמיד היה לי מחזור סדיר אך עם כאבים מאד חזקים. רופאת הנשים המליצה על גלולות מינס כי משערת שיש לי אנדומטריוזיס לקחתי אותם חודש וביום שהייתי צריכה לקבל מחזור הופיע לי דימום קל וכאבים למרות שאני לוקחת את הגלולות ללא שימוש בלבנות אלא בלי הפסקה. האם לדעתך התסמינים תואמים לאנדומטריוזיס? והאם הטיפול תואם?

שלום לך יש לברר האם נשלחה קרמה לבדיקה פתולוגית כדאי לפנות להערכה ובדיקה ייעודית ללא היכרות עימך ובדיקתך לא ניתן לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה