זיהוי אנדומטריוזיס.. תסמינים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/06/2016 | 21:57 | מאת: שולי

שלום. אני בת 33. עברתי 2 לידות (קיסרי לפני 6 שנים ולידה רגילה לפני שנתיים). בשנה האחרונה יש כאבי אגן כרוניים אך נסבלים.. שאינם מפריעים לשגרה. הם מופיעים בכל יום בחודש בלי קשר למועד המחזור. מלבד זאת, ביומיים ראשונים של הוסת, מידי חודש, אני סובלת מכאבי בטן קשים מאד, בפרט בזמן יציאה כאבים בלתי נסבלים, ואף מתקשה לשבת במהלך היום מכאב פנימי באזור האגן. באותם יומיים מתקשה לתפקד כרגיל. יש לציין שמעולם לא סבלתי מכאבי מחזור. האם התופעות קשורות לאנדומטריוזיס? יש לציין שבדיקת אולטרסאונד שבצעה רופאת נשים לפני כחצי שנה לא היה כל ממצא חריג.

תלונותייך מחייבות הערכה במרכז המתחמחה באנדומטריוזיס יש להכר את כלל תלונותייך, את הממצאים בבדיקה יש לבצע בדיקת אולטראסאונד ייעודית אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה