הידבקויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/05/2016 | 18:13 | מאת: אתי

שלום רב בת 41 אחרי שני ניתוחים קיסריים שהאחרון היה לפני 9 שנים בבדיקת אולטראסונד רירית מעובה והידבקויות ברחם האם הידבקויות ברחם צריכות להדאיג או לטפל למרות שאינני רוצה עוד הריונות ובאילו מקרים מצריך טיפול והיסרוסקופיה תודה.

רירית מעובה דורשת הערכה ולעיתים אף תשובה היסטולוגית לא אוכל להרחיב ללא היכרות ובדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה