אנדומטריוזיס - כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/06/2016 | 10:00 | מאת: ענת

שלום, אובחנתי לפני שבועיים באנדומטריוזיס בשל כאבים באגן, גב ובטן, בצד השמאלי. בנוסף יש לי כאבים ברגל שמאל, לאורך כל החלק האחורי ועד כל כף הרגל. הבנתי שיש קשר. תוכל בבקשה להסביר את הקשר בין הכאב ברגל שמאל לאנדומטריוזיס? אני מבינה שזו הקרנה אבל האם זה אומר שיש דלקת גם ברגל? תודה רבה, ענת

אנא התייעצי עם מי שמכיר היטב את תלונותייך ואת הממצאים בבדיקה ישנה חשיבות רבה לבדיקת האולטראסאונד ולעיתים לבדיקת MRI לא אוכל להרחיב ללא היכרות עם כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה