שלום ד"ר סוריאנו. שאלה בעניין -התקן מירנה כטיפול -

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/05/2016 | 00:39 | מאת: שירי

לאנדומטריוזיס. עברתי לאחרונה ניתוח לאנדומטריוזיס.(לאחר שסבלתי מכאבים והטיפול התרופתי לא הועיל) אך-לא כל הנגעים הוסרו בניתוח כי מיקום הנגעים מורכב. ועמם-נשארו לי-הכאבים- בטן ואן וכו'. רציתי לשאול- מה הייעילות של התקן מירנה כטיפול באנדומטריוזיס? בתוך כמה זמן אפשר יהיה לראות שיפור?

אני מציע תשוחחי על המשך הטיפול ויעילותו עם הצוות שניתוח אותך צוות זה המכיר את כלל תלונותייך טרם הניתוח והממצאים במהלך הניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה