הוצאת רחם/הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/05/2016 | 17:54 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בחורה בת 36, אמא לשלושה. מבלי להיכנס לסיפור הרפואי שלי, אתמקד בשאלה: אין לי אנדומטריוזיס, כל האברים הנקביים תקינים. הבעיה שלי היא כאבים באגן שלא נמצא להם כל הסבר, סביב המחזור, איבוד דם רב והכי נורא הם תופעות של קשיי התרוקנות ואצירת שתן. לא היה סוג של גלולות שלא ניסיתי, סבלתי לאורך השנים מתופעות לוואי שלא שוות את הסבל. התקן גרם לדימומים בין המחזורים וכאבים באגן. כרגע אני בלי שום טיפול. האם ישנה דרך להפסיק את הסבל הזה? להוציא את הרחם או הליך אחר שיגרום לרחם להישאר במקומו אבל לא לתפקד (לא לקבל מחזור). שאלה תמוהה, אני יודעת. אשמח להתייחסות רצינית. תודה.

האם קיים פתרון לבעייתך? בוודאי האן יש הכרח לכריתת רחם? לא ברור לא ניתן לסייע לך ללא היכרות עימך בדיקתך וקבלת מיידע מפורט אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מרפאתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה