גילוי אנדומטריוזיס - המשך אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/05/2016 | 09:44 | מאת: גבריאלה

שלום ד"ר סוריאנו, לאחר שנים של כאבים בחלל הבטן ובאגן, שהחלו לאחרונה להקרין לרגל שמאל, אובחנתי. לאחר שרופאים שונים לא מצאו את הסיבה אבחנתי את עצמי והלכתי לרופא נשים דרך הקופה - ד"ר מתי זולטי שמתמחה בתחום. הוא הפנה אותי לאולטרה סאונד בתל השומר. האם כדאי להמשיך את הבירור הרפואי דרך הקופה או שכדאי לפנות לרפואה פרטית? גם בידיה המכשור לאבחון וטיפול? תודה

את יכלולה לפנות לרופא המתמחה בתחום זה באופן פרטי ולעבור הערכה מלאה דרכו כולל בדיקת על קול מקיפה או לפנות לתל השומר , בכל מקרה ההמלצה היא שהערכה והטיפול גם באם יש צורך בניתוח ייעשו באותה מרפאה עי אותו צוות

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה