היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/05/2016 | 12:29 | מאת: מירי

שלום דוקטור אני אמורה לקבוע תור להיסטרוסקופיה אבחנתית...ובדיקה אחרת להיסטרוסקופיה כירורגית האם זה בהרדמה כללית ומה ההשלחות של זה וכמה זמן הניתוח...ויש לי עוד בדיקהקולפוסקופיה/ וגינוסקופיה מה זה והאם אפשר לעשות את הכל בבדיקה הראשונה בהרדמה אודה לך אם תסביר לי יותר על כך אני פשוט מפחדת תודה מירי

שלום לך אין כל סיבה לחשש או פחד נשצח לסייע לך לעבור את כלל הבדיקות ללא כל כאב או אי נוחות אנא צרי קשר עם המרפאה ונשמח לעזור ניתן כמובן לבצע את כלל הבדיקות בגישה אחת אך לא ניתן להציע טיפול ללא היכרות עימך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה