מחזור כואב ואי פוריות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/05/2016 | 18:14 | מאת: קרן כהן

דק' סוריאנו שלום רב אני בת 37.5 סובלת ממחזור מאד קשה כל חודש שמהתל בי שבוע לפני קבלתו ובמהלכו אז יוצא לי להיות מושבתת כמעט שבועיים מטפסת על הקירות ובוכה אני לא לוקחת שום טיפול מכיוון שאני מנסה להרות כבר 4 שנים רקע רפואי:סכרת נעורים עשיתי את כל הבדיקות הדרושות והן יצאו תקינות עקב טיפולי פוריות שהתחלתי ונאלצתי להפסיק בדקה ה-90 ההורמונים לא התיידדו איתי :) פעם בחודשיים לערך יש לי איחור של לפחות שבוע עם תסמיני הריון ולבסוף יוצאים לי תסמיני אכזבה מה שאומר שכל חודש אני עוברת סבל כפול!!! אשמח לחוות דעת ויעוץ ממך תודה רבה

אנא פני למרפאתנו לייעוץתצ ולהערכה אין כל כל סיבה שתסבלי, נשמח לסייע לך לעיתים איחור באבחנה ובטיפול מחמירים את הבעיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה