אנדומטריוזיס ומחיצה ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/05/2016 | 22:26 | מאת: שרה

שלום ד"ר סוריאנו. לפני כחצי שנה ואולי יותר הגעתי אליך למרפאה הפרטית ע"מ להתייעץ לגבי אנדומטריוזיס המוכר אצלי.באותה עת מנעתי הריון ולכן בחרתי שלא לנתח אלה להמשיך בטיפול ע"י גלולות. כיום אני ללא גלולות. בבדיקת אולטרסאונד שגרתית בקופת החולים הועלה חשש למחיצה ברחם ואכן כך הדבר, אובחנתי ע"י ד"ר נילי ינאי כסובלת ממחיצה לא דו קרנית ואנדומטריוזיס. שאלתי היא כיצד בבדיקה אצלך לא אובחנה המחיצה ומה היית מייעץ כרגע לעשות ע"מ לקדם הריון תקין ומהיר. תודה מראש

שלום לך יש להגדיר את גודל ומשמעות המחיצה מומלץ על על קול תלת מימד והיסטרוסקופיה אבחנתית באם מדובר במחיצה קטנה אין צורך לבצע דבר אשמח באם תפני למרפאתנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה