היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/05/2016 | 01:30 | מאת: ליאת

לפני כחודש הייתי אמורה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הידבקויות וביופסיה של רירית הרחם הפעולה נכשלה כי הרופא לא הצליח להכנס כי הצואר היה סגור נאמר לי שאצטרך לעבור ניתוח חוזר והפעם לקחת ציטוטק מתחת ללשון לשם הרחבה וריכוך הצוואר אני מאס פוחדת מהכדורים הללו מסיפורים של נשים שעברו כאבי תופת מה עושים והאם חייבים לקחת את הכדורים שכן הבנתי שהיום יש מכשור חדשני שלא מצריך הרחבת הצוואר מה לעשות ומה אתה ממליץ אני פוחדת מאד .

שלום לך אשמח לסייע לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך ובדיקתך צוואר מוצר הינה בעיה שכיחה וניתנת לפתרון אנא צרי עמנו קשר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה