שלום ד"ר סוריאנו . שאלה בעניין -אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/04/2016 | 15:10 | מאת: טלי

רציתי לשאול - אני בת 29 ועברתי כבר שני ניתוחים לאנדומטריוזיס. בניתוח האחרון בנוסף לממצאים שהיו הושארו נגעים שטחיים על המעי.-השאלה מהם ההשלכות? האם זה יגרום לממצאים שהיו לחזור מהר יותר? ובנוסף-האם הנגעים במעי עלולים לסכן אותי? יש לי דמם רקטלי. ושילשולים ועצירות לסרוגין. אני כבר חוששת מניתוח שלישי.....

תלונותייך מחייבות הערכה כדאי לפנות למרפאה בו טופלת לשם קבלת מידע ממקור ראשון אני משוכנע כי הממצאים יוסברו לך באופן מיטבי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה