ייעוץ בנוגע לאינדומטריוזס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/03/2016 | 11:40 | מאת: ****

שלום ד"ר, לאחר בדיקה שגרתית מצאו אצלי ממצאים התואמים לאינדמטריוזס בשתי השחלות, הומלץ לי על ניתוח. התחתנתי לפני שנה ועד היום לא נכנסתי להריון. מה הטיפול המומלץ אני בת 26. תודה ויום טוב

מומלץ לפנות להערכה ולבדעקה לפני כל החלטה ניתוח נעשה במקרים מסויימים כגון כאבים עזים, ממצאים גדולים, מעורבות של איברים נוספים וכן הלאה ניתן להרות גם בנוכחות אנדומטריוזיס לכן מומלץ על הערכה ובדקה חוזרת לפני כל החלטה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה