אנדומטריוזיס והתפתחות הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/03/2016 | 22:42 | מאת: אליסה

שלום דר סוריאנו עברתי לפרסקופיה אצלך לפני שנה ,בוצע הפרדת הדבקויות והסרת ציסטה אנדומטריוזיס מהשחלה.אני היתי גם אז בטיפולי פוריות ולא הצלחתי להכנס להריון.18 טיפולי הפריה חוץ גופית ללא הריון!ברקע גם x שביר. החודש עשינו החזרת 2 עוברים מתרומת ביצית ונקלט הריון עד שבוע 5 שבו היתה הפלה ספונטנית. רציתי לשאול את דעתך האם הפלה יכולה לקרות בגלל אנדומטריוזיס שגרם לדחיית העוברים ?קיבלתי פרוגסטרון לתמיכה גם ג'ל קרינון וגם פרוגינובה. האם לעבור לניסיון נוסף ?אני חוששת.פשוט אני זוכרת שאמרתה לי פעם שהריון זו תרופה הכי טובה לאנדומטריוזיס ואם הוא זה שגורם להפלה ? אשמח לקבל תשובתך בהקדם מאוד לחוצה

שלום לך ראשית אני שמח שהרית לאחר כל כך הרבה ניסיונות אני מאד מקווה שבטיפול הבא ההריון ימשך באופן תקין אנא צרי עימי קשר ואשמח לסייע

19/03/2016 | 20:22 | מאת: אליסה

איך אוכל ליצור עמך קשר?אני ממש לחוצה לפני ניסיון נוסף.זה הפעם היה מתרומת ביציות ונשאר לנו 2 עוברים מוקפאים מתרומה זו.אצל פרופסור לברון ורינה מעוז שמוסרת לך דש.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה