ניתוחית בלי אבחנתית - נורמלי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/03/2016 | 07:39 | מאת: אני

שלום. בעקבות לחץ רב וכאבים לא הצלחתי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית. הרופא המליץ לעשות אבחנתית בהרדמה ובמקרה הצורך הוא יחליט במקום להפוך אותה לניתוחית. האם זו המלצה סבירה? האם נוהגים כך לפעמים? תודה

אינני יודע מה הסיבה מלכתחילה לביצוע ההיסטרוסקופיה האבחנתית, ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית במרפאתי, ללא חשש וללא כאבים אשמח לסייע

27/03/2016 | 22:58 | מאת: אני

תלת מימד. האם סביר לעשות אבחנתית וניתוחית יחד?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה