ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/03/2016 | 01:00 | מאת: ליאור

שלום רב אני מאוד מודאגת לפני חודשיים עקב מחזור ארוך מאוד בבדיקה התגלה ציסטה גדולה שלא נעלמה עד היום הגודל 6-8 סמ הרופא ציין שזה ציסטה עכורה עם דם בשחלה ימנית ובזמן האחרון יש לי כאבים בצד ימין ובאיזור העגן לא יודעת אם זה קשור לזה זה יכול להיעלם בעצמו??? מה עליי לעשות ומה דעתך לגבי ציסטה וממצאים??

מומלץ לפנות להערכה חוזרת ממצא בגודל זה מלווה בכאבים מחייב הערכה ובדיקה נשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה