גוש קשה מעל צלקת קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/02/2016 | 00:04 | מאת: ליאת ב

שלום ד"ר ילדתי בניתוח קיסרי ראשון לפני כ4 שבועות , הערב כשהתקלחתי ושטפתי את הצלקת הרגשתי פעם ראשונש גוש לא קטן מימין מעל הצלקת , הגוש לא כואב אך קשה כאבן לא ברור לי מה זה , האם עליי לדאוג???

26/02/2016 | 10:07 | מאת: ליאת

ייתכן וזה גרונלומה? או מה כן זה יכול להיות? האם באולטראסאונד יהיה אפשר לזהות ? תודה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה