הרובע הנוצרי העיר העתיקה ירושלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/02/2016 | 14:53 | מאת: ג'נאן חסאן

שלום רב, יש לי שאלה ממש דחופה ואשמח אם אקבל תשובה מהירה. אני בת 23 אני בתולה עשיתי לפני שנתיים ניתוח לכריתת ציסטות ומאז אני לוקחת גלולות למניעת היריון. התחלתי עם סוזינק ואחר כך ובגלל כאבי הראש שהיו לי החליפו לי את הגלולות והתחלתי לקחת ויזבל, זאת הפעם הראשונה שאני מפסיקה את הגלולות ועד עכשיו לא קיבלתי את המחזור, הפסקתי לפני 10 ימים האם זה נורמאלי ? מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה מראש

אין כל בעיה הווסת תופיע למרות שלא מומלץ להפסיק טיפול אלא באם את מעוניינת להרות מומלץ על מעקב במרפאת מומחים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה