בלוטת ברטולין

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

23/01/2016 | 17:13 | מאת: אור

היי,אני שבוע 34,יצאה לי ציסטת ברטולין...אוסיף ואומר שיצאה לי מזמן ולפני 3 שבועות שתיתי אוגמנטין כי ממש כאב לי לא יכלתי ללכת,לעמוד ולשבת..האוגמנטין (להבדיל מלפני 4 שנים) לא עזר ונשלחתי למיון יולדות שם שקלו אם לנתח בהרדמה מלאה ולהוציא או לנקז,הוחלט לנקז ואחרי הלידה לעשות ניתוח (מה ששמעתי שלעיתים לא עוזר ואף חוזר)כמה ימים לאחר הניקוז שוב התנפח וכעת נפוח וחזר לגודל הגדול שהיה לפני הניקוז ומתחיל טיפה לכאוב... מה ניתן לעשות ,לא בא לי שוב לעבור את הניקוז במיוחד שזה עזר למס’ ימים...ניתוח כמובן בהרדמה מלאה לא מוכנה בשלב זה של הריון וגם חוששת מהרדמה מלאה ולפי הבנתי גם לא תמיד הפיתרון הזה עוזר תודה

לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקתך אך עולה הרושם שיש לבצע טיפול מלא ולא תסבלי עד ללידה מארועים חוזרים ניתן לעיתים לבצע פתיחה מלאה בהרדמה מקומית

24/01/2016 | 16:51 | מאת: אור

מה הכוונה טיפול מלא?!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה