שאלה-דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/01/2016 | 23:10 | מאת: טלי

שלום ד"ר סוריאנו אני בת 27 מאובחנת מזה כשלוש שנים באנדומטריויזס ואדנומיזיס עשיתי לפרסקופיה לפני כשלוש שנים אז הוגדר האנדו' ברמה קלה עד בינונית. בניתוח כרתו את הפריטנאום השמאלי . כיום- אני סובלת מכאבי אגן חוזרים ונשנים וכאבי בטן . ואנדומטריומה שהחלה לאחר טיפול ivf לפני כארבעה חודשים. - גודל הציסטה 2 ס"מ והיא מקרינה כאבים לאגן לצד הימני של האגן. אני מטופלת בגלולות כ 4 חודשים -האנדומטריומה היתה בגודל 3 ס"מ וקטנה ל-2ס"מ. אבל הכאבים מטרידים מאד. כאבי בטן ואגן ובעיקר בצד ימני של האגן. וכאבים בזמן מתן שתן. ובזמן קיום יחסים. מספר פ' נאמר לי שהשחלות במראה "שחלות נושקות זל"ז" מה עליי לעשות? אני עושה ivf עבור פונדקאות. ובינתיים סובלת מאד מכאבים. האם כדאי לעשות כבר עכשיו ניתוח? האם בכלל כדאי לעשות ניתוח? מה עליי לעשות? ומתלבטת וסובלת.

אשמח מאד לסייע אנא פני למרפאתי בהקדם, יש צורך בבדיקתך, דוח הניתוח הקודם, ביצוע הערכה מקפת בשנים האחרונות צברנו לא מעט ניסיון ואשמח להעמידו לרשותך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה