ממצא במבנה ציסטי בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/01/2016 | 18:02 | מאת: טליה

שלום רב, ב-us וגינלי שעברתי היום נמצא ממצא בעל מבנה ציסטי בגודל של 1.8 סמ בצוואר הרחם. אקבע תור לרופא נשים. הייתי רוצה (קצת מודאגת ) להבין קצת יותר את משמעות הממצא, איך מתקדמים , ומה מידת הסיכון שמדובר בממצא סרטני . תודה רבה על העזרה. טליה

אין מדובר בממצא מדאיג , ואין כל סיבה לחשש פני לרופאך והוא יסביר לך על משמעות הממצא

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה