הסרת מיומה באולטראסאונד ממוקד

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

10/01/2016 | 11:49 | מאת: יעל

שלום ד"ר סוריאנו. אשמח לשמוע מהי דעתך לגבי טיפול במיומות באמצעות טיפול באולטראסאונד ממוקד. אני בת 35 ויש לי מיומה שמציקה לי מאוד (דימומים כבדים וכו'). הבנתי שיש טיפול כזה בתל השומר ושהוא אינו פולשני ונמצא בסל הבריאות. לי זה נשמע מעולה אבל אודה לך אם תוכל לסקור אופציות נוספות לא פולשניות לטיפול במיומות. תודה רבה.

אשמח באם תכנסי לאתר ותוכלי לקבל סקירה מלאה לגבי צורות הטיפול השונות לא ניתן להמליץ על טיפול לגבייך ללא היכרות עימך בדיקתך מיקום השרירן גודלו כלל תלונותייך ועוד אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה