אחרי היסטרקטומי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/12/2015 | 17:48 | מאת: שירה

שלום, אני בת 48. בניתוח היסטרקטומי בגישה בטנית הוצא רחם בממדים של 15\16\10 ס"מ. עם שרירן בקוטר 11 ס"מ, למרות שהושארו השחלות- אני סובלת מגלי חום קיצוניים בלילות ובימים. 1. מהו הטיפול המומלץ היום לגלי חום והאם יש דרך לדעת מדוע השחלות לא עובדות? 2. האם אפשר לבקש הסבר על הממצאים בדוח הפתולוגי: שרירן: אזורי נמק מרובים, נמק מסוג uncertain מתאים לאוטוליזה, יכול להתאים ל s.t.u.m.p. sruav v,tnv ekhbh,/ צוואר רחם- היפרפלסיה גלנדולרית פוקלית. צביעות ל Ki67, p16- חיובי בתאים isolated/ P 53 - שלילי. בכבוד רב שירה

שלום לך אנא פני לרופאך/ למנתח בשאלות אלו והוא ישמח לסייע הוא מכיר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה