פענוח צילום רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/12/2015 | 13:21 | מאת: בר

עשיתי צילום רחם להלן התוצאות : צוואר במבנה תקין , קיר הפונדוס עם בליטה קטנה , הרחם עם פגם מילוי פסי חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור עם סקטוסלפינקס חצוצרה שמאלית הודגמה חלקית . מה זה אומר? האם יש פגיעה כולשהי בפוריות בעקבות הממצאים? חשוב לי להדגיש כי אני סובלת מכאבים כרוניים שנה וחצי בזמן המחזור , ולפני המחזור ולפי כל הבדיקות מצאו שיש לי אדנומיוזיס , האם יש קשר לכאבי אדנומיוזיס ? חוץ מרופא נשים , לאיזה רופא אני אמורה לגשת ? כירוג , גסטרו ? כי הבנתי שבצילום מצאו בעיה שקשור לקיבה ????

צילום הרחם אינו תקין ומעיד על בעייה בחצוצרות כאבים במהלך הווסת דורשים הערכה במרפאה המתמחה באנדומטריוזיס המלצתי היא פני למומחה בנושא

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה