תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/12/2015 | 21:49 | מאת: אלה

שלום רב, בת שלי הופנתה לבדיקת אולטרסאונד אגן קטן, התוצאות: גודל הרחם 46*33*54, נפח הרחם 43 סמ"ק, הרחם דחוס על ידי ממצאים באגן. עובי רירית הרחם 7.8 מ"מ, תיאור רירית - שלוש שכבות.דוגלס - ללא נוזל.בדוגלס עם נטיה לשמאל נצפתה מסה מעורבת 101*65*77מ"מ משמאל, בנפרד ממצא זה הודגמה מסה עגולה אקוגנית בקוטר 34מ"מ. הממצאים יכולים להתאים לדרמואיד ציסט. מבקשת הסבר של התוצאות תודה רבה אלה

שלום לך אנא פני לרופאך, למבצע בדיקת האולטראסאונד או לייעוץ במרפאתי על מנת לקבל מידע שלם לא ניתן לסייע ללא היכרות ובדיקתה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה