לידה בניתוח קיסרי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/12/2015 | 22:14 | מאת: אבג

שלום רב, לפני כ-6 שנים עברתי כריתת מיומה מדופן הרחם בפתיחת בטן. כעת אני בהריון מתקדם. מה הסיכוי שאוכל ללדת רגיל ולא בניתוח? להלן פרטי דו"ח הניתוח: ממצאים ניתוחיים: רחם בגודל תקין עם מיומה אינטראמורלית בדופן האחורית בקוטר כ- 8 ס"מ.... מהלך הניתוח: פתיחת בטן בחתך ע"ש פנלשטיל לפי שכבות. נלקח נוזל לציטולוגיה. פתיחת דופן רחם עם דיאטרמיה בחתך אורכי עד הגעה לשרירן, תפישתו והפשלתו מתוך דופן הרחם. הוצאת השרירן בשלמותו מתוך הרחם. וידוי המוסטזיס קפדני תוך השמת תפרי וייקריל 2/0 וויקריל 0. ויקריל 0 לשכבה פנימית בבודדים. תפר ויקריל 2/0 ממושך לסגירת החתך הרחמי. שטיפות וביקורת המסטזה. סגירת פריטונאום ויקריל 2/0 ממושך. סגירת פסיה בתפר PDS ממושך ותפר ויקריל 1/0 בפינה ובמרכז. תפרים בתת עור ויקריל 2/0. סגירת העור בתפר אינטרא-דרמלי מונוקריל 3/0.

אנא פני למנתח וקבלי את המלצותיו לידה קלה ובטוחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה