חיטוי לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/12/2015 | 00:41 | מאת: רונית

שלום אני צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופיה להסרת שרירן. האם את המכשירים של הלפרוסקופיה מחטאים במאה אחוז שחלילה אי אפשר יהיה להידבק במחלה כלשהי? קראתי שקשה ליטא מכשירים כאלה ואני בחרדה מזה...

כמו לפני כל ניתוח כל המכשור עובר חיטוי מלא, זה נכון לגבי ניתוחים גינקולוגיים או אחרים ניתוחי פתיחת בטן או ניתוחים לפרוסקופיים יש נושאים רבים שיש לשוחח עליהם לפני ניתוח לכריתת שרירן אך נושא החיטוי בעל חשיבות רבה בחדר ניתוח ומקפידים עליו בכל בתי החלוים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה