המורג'יק קורפוס לוטאום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/12/2015 | 22:35 | מאת: טובה

שלום רב, אני בת 35, בריאה לחלוטין בדר"כ. לפני שבוע התאשפזתי עקב המורג'יק קורפוס לוטאום שהחל לאחר יחסי מין. דימום רב בחלל הבטן (עד הכבד). לא נעשתה התערבות כירורגית. אשמח לדעת - האם הגורם לכך היה יחסי מין, או שהאירוע היה מתרחש בכל מקרה? האם מעלה איזשהם סיכונים לעתיד (כולל חזרה של התופעה)? למה בכלל זה קורה? תודה!

19/01/2016 | 16:44 | מאת: sfsfsf

fgxvxdv

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה