undefinedשימוש ממושך בויזבל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/12/2015 | 20:02 | מאת: שירלי

ד"ר סוריאנו שלום. אני בת 47 . בגיל 43 עברתי אצלך כריתת רחם עקב אינדומטריאוזיס קשה. השחלות נשארו ולכן ההדבקויות והכאבים חזרו. אי לכך התחלתי ליטול ויזבל. אני כבר 3.5 שנים ברצף נוטלת אך זה גרם לי לעליה במשקל ונפיחות ותופעות נוספות. ברגע שאני מפסיקה לאחר יומיים שלושה מתחילים שוב כאבים חזקים באגן. מה עלי לעשות? הבנתי שאם אעשה ניתוח להסרת השחלות וההדבקויות זה יכול להיות מסוכן ועלול להיגרם נזק לאיברים באגן. האם מומלץ או לא? מה הנזק של ויזבל בנטילה כל ממושכת? האם אתה ממליץ על פתרון אחר? אודה להתיחסותך המפורטת במייל. תודה, שירלי

שלום לך לא אוכל לסייע ללא בדיקתך, והיכרות עם כלל הממצאים הפרטים האם את היית במעקב מהלך השנים? מתי התחלת טיפול בויזאבל?

20/12/2015 | 20:57 | מאת: שירלי

ד"ר סוריאנו שלום. תודה שחזרת אלי.אני נוטלת ויזבל מזה 4 שנים כשנה לאחר כריתת הרחם. כלומר כאבי האינדומטריאוזיס חזרו 4 חודשים לאחר הריתה מכיוון שהשחלות נשארו ופעלו ורופאים טענו שמסוכן להתנתח שוב עקב סכנה בפגיעה באיברים באגן . אי לכך ניתן לי ויזבל. נוטלת אותו ברצף של 4 שנים גורם להפרעות קצב לב, דלקות חניכיים , חוסר חשק במין , עליה במשקל ועוד. מה אתה מציע? בת 47. אודה להתיחסותך, שירלי

20/12/2015 | 20:57 | מאת: שירלי

ד"ר סוריאנו שלום. תודה שחזרת אלי.אני נוטלת ויזבל מזה 4 שנים כשנה לאחר כריתת הרחם. כלומר כאבי האינדומטריאוזיס חזרו 4 חודשים לאחר הריתה מכיוון שהשחלות נשארו ופעלו ורופאים טענו שמסוכן להתנתח שוב עקב סכנה בפגיעה באיברים באגן . אי לכך ניתן לי ויזבל. נוטלת אותו ברצף של 4 שנים גורם להפרעות קצב לב, דלקות חניכיים , חוסר חשק במין , עליה במשקל ועוד. מה אתה מציע? בת 47. אודה להתיחסותך, שירלי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה