הפרשות מרובות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/12/2015 | 18:45 | מאת: Tami

שלום , אני בת 33 ללא ילדים , מזה כחצי שנה אני סובלת מהפרשות שקופות פעם מימיות ופעם סמיכות כל הזמן לא רק בביוץ במשך כל הזמן אני מרגישה רטובה , בזמן האחרון המחזור שלי התחיל להיות לא סדיר ( אני לא לוקחת גלולות), ופעם האחרונה כלל לא קיבלתי מחזור , היו לי הפרשות שקופות סמיכות עם ממש טיפה דם איזה יומיים וזהו ועדיין ממשיכות לי ההפרשות. לפני כשמונה חודשים עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית הרופא נשים שלי הציע לי לעשות ניתוחית וממש פחדתי הלכתי לרופא מומחה אחר והוא אמר לי שהוא לא ממליץ לי לעשות את ההיסטרוסקופיה הניתוחית כי זה יכול לעבור לבד, מאז הלכתי עוד כפעמיים לבדיקת אולטראסאונד וגינלי ולא מצאו כלום , אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות , ממש מפחיד אותי ממה זה יכול להיות ???

לא אוכל לסייע ללא הכרת כלל הממצאים בדיקתך וקריאת ההמלצות הקודמות לא ברור לי מדוע הומלץ על היסטרוסקופיה אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה