שאלה לגבי קרישיות יתר, הזעות לילה והפלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/11/2015 | 14:26 | מאת: חני

שלום ד"ר סוריאנו. נותחתי אצלך בעבר בשל ציסטה שחלתית וגם אמרת שיש מספר מוקדי אנדו קלים דאז. בשנה אחרונה שני הריונות ספונטניים, שהסתיימו הפלות טבעיות שבוע 7, (ב-2 ההריונות היו לי הזעות לילה אינטנסיביות - מה שלא איפיין בכלל את ההריונות הקודמים שלי שהסתיימו באופן תקין). ברקע בעיית זרע. כיום מטופלת פוריות. לפני שבועיים החזרת 2 בלסטוציסטים מצוינים לאחר מיון זרע במעבדות MFC- ללא הריון. הדימום היה מאוד מאוד מאסיבי עם גושים גדולים (ממש כמו בהפלות) וכאבים מאוד חזקים באיזור הרחם ועד לרגליים...האם לדעתך יש קשר בין קרישיות יתר פקטור 8 ופיברינוגן גבוהה לבין הפלות אלה? כמו כן האם לדעתך יש צורך בבדיקות נוספות? מציינת שיש 2 בנות מ2 הריונות תקינים לחלוטין ומאוד רוצה ילד נוסף. האם יש קשר להזעות בלילה ולהפלות ?? אודה לתשובתך.

שלום לך חסרים פרטים חשובים על מנת לראות את התמונה המלאה לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים אנא פני לרופאך או קבעי תור לייעוץ

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה