שרירן גדול

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/11/2015 | 23:55 | מאת: שריתה

שלום לך אני בגיל המעבר לא מקבלת מזה שנה יש לי שרירן אחד גדול 10 על 10 כבר 20 שנה נאמר לי שבגיל המעבר הוא אמור להצטמק אבל אצלי הוא גודל וכבר נדחף מחלל הרחם החוצה יש לי בעיה עם הרדמות ולכן לא נותחתי עד היום הבעיה שזה גם גורם לי לדלקות חוזרות ברחם האם יש איזשהוא פתרון למצב כזה גם הרדמה מקומית אסורה עלי בעיקרון אין לי דימוים ולא כלום מלבד לחץ על הבטן ולפעמים כאבים מהדלקות בנרתיק אודה לתשובתך מיואשת

שלום לך לא אוכל להתייחס ללא היכרטת עימך בדיקתך וביצוע בדיקת אולטראסאונד לעיתים יש צורך בהדמייה נוספת יש צורך בכל החומר הרפואי כולל הסיבות לבעיות בהרדמה על מנת לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה