ציסטה שחלתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/11/2015 | 22:03 | מאת: מבולבלת

שלום רב, אני מטופלת באיקקלומין חודשיים. לפני שבוע גילו אצלי ציסטה בגודל 32 ממ אני אמורה בווסת הקרובה להתחיל חודש נוסף עם איקקלומין. השאלה שלי, האם להמשיך עם האיקקלומין או לא? הבנתי שכדאי לקחת גלולות או לחכות כדי שהציסטה תיעלם.. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. יש לי תור לרופאה שלי רק בעוד שבועיים. ואת האיקקלומין אני אמורה להתחיל לקחת לפני התור ולא יודעת מה לעשות. אודה לתגובתך והמלצתך

שלום לך לא אוכל להתייחס ללא היכרות עם כלל תלונותייך ובדיקתך ממצא ציסטי מלווה בכאבים יחד עם בעיית פוריות מחייב הערכה ובדיקה לעיתים טיפול באיקקלומין עלול לגרום להחמרה בכאבים וגדילה של הממצא

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה