הבדל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/11/2015 | 07:20 | מאת: שמרית

רציתי לדעת מזה בדיקת אולטרסאונד אגן קטן? האם זוהי אותה בדיקה שיגרתית של אולטרסאונד שיש אצל הגניקולוג? אם לא מה השוני בבדיקות?(ראיתי באינטרנט שיש כאלה עם ממש תוצאות מהבדיקה ואני שעברתי את הבדיקה הזאת כמה פעמים אצל רופא הנשעם מעולם לא קעבלתי תוצאות של האולטרסאונד למעט האמירה שהכל תקין מדוע זה?). בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין אולטרסאונד אגן קטן לבין אולטראסונד אגן? תודה....

להגדרות הנ"ל אין כל משמעות בדיקת אולטראסאונד תלוייה בהכרת תלונות המטופלת, בממצאים ובמיומנות וניסיון המבצע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה