כאבים בשחלה השמאלית אחר ניתוח קיבוע שחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/11/2015 | 18:51 | מאת: שני

שלום אני בת 28 ללא הריון בעברי לפני שנה וחצי החלו לי כאבים בשחלה השמאלית לא הצליחו לזאת את הכאב רק לאחר חודשיים ועברתי ניתוח דחוף להתיר את תסביב השחלה שנה לאחר מכן בדיוק חזרו הכאבים באותה שחלה פניתי למיון ונכנסתי לניתוח קיבוע לפני מספר ימים חזרו הכאבים לא בצורה רציפה כאבים שמזכירים לי את הכאבים בפעם האחרונה הניתוח דרך אגב האחרון של הקיבוע היה ביולי האחרון אני נוטלת גלולות כבר עשר שנים ואני לא סובלת כרגע מבחילות הקאות חום או דימומים האם לפנות לרופא או מיון שוב והאם יתכן שאחרי שמקבעים שחלה היא תצליח להסתובב שוב ? תודה מראש

שלום לך באם ישנם כאבים המזכירים לך כאבים דומים יש הכרח לפנוןת לבדיקה והערכה כן גם לאחר קיבוע עלולה השחלה להסתובב כדאי לפנות לבדיקה ויש להצטייד בכל החומר הרפואי כולל דוח הניתוח האחרון בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה