שרירן בגיל המעבר זקוקה לתשובה מהירה בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/11/2015 | 15:57 | מאת: שרה

שלום לך דוקטור אני בת 53 בגיל המעבר יש לי שרירן גדול ברחם זה כ 20 שנה עם סירוב לניתוח עקב אי יכולת להעיר אותי מהרדמות כרגע אני בגיל המעבר לא קיבלתי מחזור שנה הבטן נפוחה בצד שמאל ליד הטבור ויש לי כל הזמן דם בשתן הרופאים נתנו לי אנטיביוטיקה ציפרודקס שלא עוזרת בכלום אמרו שהשרירן יצטמק לבד אבל ההרגשה אחרת ובבדיקה אין שום שינוי בגודל שאלתי האם הדם בשתן נובע מהשרירן ומזה שאני בגיל המעבר או שיתכן שהוא גורם לדלקות חוזרות ברחם כי ככה נראה לי ?אודה לתשובתך

לגבי השרירן לא אוכל להתייחס ללא הכרת כלל הפרטים אך מומלץ לבצע הערכה נוספת ויתכן ישי מקום לביצוע גם MRI לגיב נושא השתן יש להיועץ עם אורולוג בהקדם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה