הריון ראשון קיסרי חירום מה הסבירות ללידה רגילה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/11/2015 | 21:47 | מאת: מירית

שלום, היריון ראשון הילדה לא עברה בתעלה ולכן הסתיים בניתוח קיסרי. כרגע אני בהריון שני מהי הסבירות ללידה רגילה ומהי הסבירות שהלידה תסתיים שוב בקיסרי? תודה.

שלום ישנם פרטים רבים שחסרים על מנת לענות עך שאלה זו כמובן שלא ניתן לחזות כי קיימים משתנים רבים גם במהלך הלידה עצמה שוחחי על כך עם רופאך המכיר את כלל הפרטים נשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה